A projektről

OTTHONOK A DINAMIKUS ÉLETSTÍLUST KEDVELŐKNEK

A Westside Residence Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének népszerű pontján, a Szabolcs és Bulcsú utca által határolt területen helyezkedik el a XIII. kerületben, közel a Váci úti iroda folyosóhoz, a Margit-szigethez és a belvároshoz. A projekttel szemben a WestEnd 2 telken hamarosan megvalósuló Central Park és a kiváló közlekedés teszi még vonzóbbá a lakókomplexumot, amely részét képezi majd az alapjaiban újjáépülő városrésznek.

A megújuló Ferdinánd-negyed elhelyezkedése garantálja a lakások jövőbeni értéknövekedését. Napjaink igényeire pedig a közelben található WestEnd City Center, Lehel téri piac és számos szolgáltató egység, üzlet, illetve iskola és óvoda jelenti a megoldást.

A kiváló minőségű, környezettudatos, mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott otthonokat, - melyeket a lakás alapára tartalmazza, - azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta változatos lehetőségeket.

Tájékoztató letöltése

212

lakás

Méretek

30 m2-től 108 m2-ig

Teremgarázs

229 parkolóval

Üzletek

a földszinten

Belső

kert

FERDINÁND-NEGYED
ÚJ VÁROSRÉSZ SZÜLETIK

A Ferdinánd-negyed a Dózsa György út, a Lehel utca és a Ferdinánd híd közötti területen épül fel, a lendületesen fejlődő XIII. kerületben. A környék kiváló infrastruktúrával, üzletekkel – így a WestEnd City Centerrel és a Lehet téri piaccal –, szolgáltatásokkal, óvodával, iskolával várja új lakóit. Az aktív kikapcsolódásra vágyók a Városligetet vagy a Margit-szigetet is elérik pár perc alatt.


A JÖVŐ OTTHONAIT ÉPÍTJÜK

A zöldtetős lakóépület és a belső zöld kert, okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára.

A nyolc emeletes épület felső szinti lakásaiból szép panoráma nyílik mind a budai rész, mind pedig a pesti rész irányába. A mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott lakások nagy része terasszal rendelkezik, valamint kertkapcsolatos lakások is elérhetőek. Az otthonok jellemzően hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel rendelkeznek. 269 lakás kerül kialakításra a 30 m2-es stúdiólakástól egészen a 108 m2-es, nagyteraszos penthouse lakásokig. A lakásokhoz tárolóhelyiséget is lehet vásárolni, a parkoló- és a lakószinteken.

Parkolás az erre a célra kialakított teremgarázsban lehetséges. A földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek kerülnek kialakításra.
0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0